• darkblurbg
  • darkblurbg

Leerlingen

Inschrijven - open 1 - 30 juni 2016

Als je het formulier hieronder (online vanaf 1 juni 2016) invult, meld je jouw enthousiaste groepje (2-4 personen) plus begeleidend docent aan voor de Imagine Scholierencompetitie. Ook dien je een motivatie (minimaal 100 woorden!) bij te voegen. Hierin leg je uit waarom je graag aan Imagine mee wil doen. De motivatie is belangrijk omdat er vaak meer inzendingen dan plekken zijn, wat betekent dat we niet iedereen kunnen aannemen.

Je eventuele voorkeur voor een onderwerp geef je pas later door (in augustus via een mail naar info@foundation-imagine.org). Aangezien er voor de meeste onderwerpen een maximum aantal groepjes geldt, kunnen we helaas niet garanderen dat je geplaatst wordt bij je voorkeur. Uiteraard zullen we hier wel ons best voor doen en zoeken we altijd een passende oplossing.

Heb je je ingeschreven voor de deadline (30 juni), dan hoor je uiterlijk de eerste week van september of je geselecteerd bent. Als je je vanaf 1 juli aanmeldt, kom je op een wachtlijst en hoor je de tweede week van september of je eventueel nog mee kunt doen.

Klik hier om je aan te melden

Wetenschappers

Wetenschappers met interesse kunnen het hele jaar door contact opnemen via info@foundation-imagine.org voor meer informatie.

Docenten

Docenten kunnen zich niet inschrijven. Wel kunnen zij leerlingen attent maken op de mogelijkheid om deel te nemen aan de Imagine Scholierencompetitie. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Imagine?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief