• darkblurbg
  • darkblurbg

Je schrijft je altijd als groep in voor Imagination at work - Research & Innovation (havo/vwo)

De criteria voor deelname:

  • Je zit op het havo of vwo (N&G of N&T profiel)
  • Je gaat starten aan of bent bezig met het profielwerkstuk
  • Je hebt een groepje van minimaal twee en maximaal vier leerlingen

Als je het formulier hieronder invult, meld je jouw enthousiaste groepje (2-4 personen) plus begeleidend docent aan. Ook dien je een motivatie (minimaal 100 woorden) bij te voegen. Hierin leg je uit waarom je graag aan Imagination at work mee wil doen en welk onderwerp je aanspreekt. De motivatie is belangrijk omdat er vaak meer inzendingen dan plekken zijn, wat betekent dat we niet iedereen kunnen aannemen. Om een goede match te maken tussen de ingeschreven groepjes en de beschikbare experts willen we graag weten welk onderwerp je het meeste aanspreekt.

Onderwerpen
De onderwerpen zijn heel breed en vallen binnen de chemie & life sciences. Alle onderwerpen vallen binnen het thema duurzaamheid. Op 31 mei worden de onderwerpen gepubliceerd op de website. Bij je inschrijving geef je je top-3 door. Jullie worden zo veel mogelijk ingedeeld op interesse. 

Bekijk hier de onderwerpen voor 2018-2019. 

Kick-Off in oktober
Op 2 oktober in de middag zal de kick-off plaatsvinden van Imagination at work. Er is een speciale openingslezing van Prof.Dr. Kitty Nijmeijer van de TU Eindhoven over duurzaamheid en je hoort meer over de wedstrijd. Houd alvast rekening met deze datum.

Hoofdprijs
Het winnende groepje krijgt €500,- p.p. aan collegegeld!

Procedure

In september hoor je of je geselecteerd bent voor de wedstrijd en welk onderwerp je is toegewezen.

De inschrijving voor 2018-2019 is gesloten. In het voorjaar gaat de inschrijving voor 2019-2020 open.