• darkblurbg
  • darkblurbg

Imagine gaat weer van start in schooljaar 2018-2019!

Gepubliceerd op: 24-07-2017

De scholierencompetitie Imagine is al 14 jaar een bekende en geliefde wedstrijd onder docenten, wetenschappers en leerlingen. De afgelopen jaren zijn vele fantastische projecten ontwikkeld door de meest gemotiveerde en inspirerende leerlingen van het land. Helaas werd tijdens de finale dit jaar aangekondigd dat de editie 2016/2017 voorlopig de laatste zou zijn.

Het is zonde om een concept als Imagine niet voort te zetten. Daarom is er achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing om Imagine toch door te zetten. Wij hebben goed nieuws: Imagine gaat vanaf het schooljaar 2018-2019 weer van start! Imagine is overgedragen aan C3, een stichting die het belangrijk vindt om jongeren hun talenten te laten ontdekken in de chemie, life science en procestechniek. Onder de vlag van Stichting C3 zal de scholierencompetitie groter worden qua opzet, uitgebreid worden naar het vmbo en wordt het concept zo aangepast dat de wedstrijd beter past binnen de eisen van een profielwerkstuk op school. De inschrijving voor de competitie opent voor de zomer van 2018. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd de websites van Imagine en C3 in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Meer informatie over Stichting C3 vind je hier. Voor vragen over de competitie kun je hier terecht. 

 

 

Wij zijn op zoek naar ambassadeurs!

We willen Imagine breder bekend maken en meer scholieren de kans geven om deel te nemen aan Imagine. Om dit te bereiken hebben we enthousiastelingen nodig die ons willen helpen Imagine meer zichtbaar te maken. Daarom zijn wij op zoek naar ambassadeurs (oud-leerlingen, docenten en wetenschappers) die het verhaal van Imagine vertellen vanuit hun eigen ervaring. 

Wil jij anderen enthousiasmeren over Imagine? Meld je dan nu aan als ambassadeur!