• darkblurbg
  • darkblurbg

EnyiniEnyini organiseert jaarlijks de workshop Duurzaam Ondernemen. In deze workshop leren alle leerlingen van de Imagine Scholierencompetitie veel over duurzaam ondernemen in ontwikkelingslanden. Hoe schrijf ik een businessplan? Hoe houd ik rekening met cultuurverschillen? Welke cultuurverschillen zijn er? Een goede basis voor een mooi businessplan wordt op deze dag gelegd.

Joris Naber (eigenaar van Naber Fundamental) geeft de zes groepjes finalisten jaarlijks een training om ze volledig voor te bereiden. Op deze manier worden de prestaties van de finalisten naar een nog hoger niveau getild en zijn de leerlingen helemaal klaar om hun project op een uitstekende manier te presenteren aan het publiek.

Alle finalisten gaan samen met the VideoMatic aan the slag om een filmpje te maken, waarmee de presentatie tijdens de finale geopend wordt. Wil je een aantal van deze filmpjes bekijken? Kijk dan op onze Facebook of op ons YouTube-kanaal

Voor de organisatie van de reis naar een ontwikkelingsland werken wij veel samen met African Touch. African Touch staat voor contact met de veelzijdigheid van het Afrikaanse continent, met in het bijzonder de landen Tanzania en Kenia. Zij stellen zorgvuldig reizen samen gericht op projecten en ontwikkelingshulp.

Stichting Imagine Life Sciences is een non-profit stichting gelieerd aan de TU Delft.