• darkblurbg
  • darkblurbg

IMAGINE zoekt stagiaire!

Als stagiair(e) bij Foundation Imagine Life Sciences help je mee met de dagelijkse praktijk van de stichting en je voert een specifieke opdracht uit die je binnen je stageperiode afrondt. Er is veel mogelijk. Afhankelijk van je interesses en competenties stellen we gezamenlijk je uiteindelijke stageopdracht op.

Download hier de hele vacature (pdf).

Imagine is altijd op zoek naar stagiares, dus aarzel niet en solliciteer nu!

Wat ga jij doen?
In elk geval houd je je bezig met de Imagine Scholierencompetitie. Hierbij ontwerp je bijvoorbeeld samen met de wetenschapper een practicum voor de deelnemers en/of begeleid je leerlingen gedurende de wedstrijd. Je bent een intermediair tussen docenten, leerlingen, bedrijven, wetenschappers en kennisinstellingen. Je coördineert en organiseert de lopende competitie, en tegelijkertijd houd je je bezig met het werven van scholen en wetenschappers voor de volgende editie. Je houdt de website bij en richt je op social media.

Specifieke opdrachten zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van promotie- of communicatiematerialen, het opstellen en uitvoeren van een plan van aanpak voor fundraising of het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek ter verbetering van het project, zoals een inventarisatiestudie of tevredenheidsonderzoek. Of mocht je zelf een idee hebben voor een opdracht, dan horen we dat graag.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en talent voor organisatie. Je moet zelfstandig kunnen werken, initiatiefrijk zijn en doorzettingsvermogen hebben. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Maar bovenal: je bent enthousiast en krijgt energie van werken op het grensvlak van wetenschap, onderwijs en ontwikkelingssamenwerking.

Je studierichting is niet van doorslaggevend belang. Ondernemende en enthousiaste WO-studenten (bij voorkeur master) worden uitgenodigd om te reageren. De startdatum wordt in overleg bepaald, maar is per direct mogelijk. De duur van de stage is minimaal 3 maanden.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met motivatie en je CV naar Frank Sekeris:
info(at)foundation-imagine.org.