• darkblurbg
  • darkblurbg

Imagination at Work

Imagination at Work is het jubileumprogramma van Centrum JongerenCommunicatie Chemie (c3). Met Imagination at Work laat c3 kinderen en jongeren chemie ervaren en laat ze zien hoe chemie en life sciences een bijdrage kunnen leveren aan oplossingen rondom duurzaamheidsvraagstukken.

Wedstrijden

Imagination at Work is opgebouwd uit projecten voor het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs. Lees hier meer over de verschillende wedstrijden.  

Wedstrijden

Experts gezocht!

C3 zoekt enthousiaste begeleiders uit het werkveld die het leuk vinden om leerlingen te begeleiden.
Deel jouw kennis en schrijf je in als expert!

Aanmelden als expert

Partners gezocht!

C3 zoekt partners die zich aan willen sluiten bij Imagination at work. Deel uw kennis en steun c3 bij het inspireren van de jongeren voor chemie en life sciences.

Partners

Historie

Imagination at work is een voortzetting van de scholierencompetitie Imagine. C3 heeft het project uitgebreid naar het vmbo en het basisonderwijs. Lees meer over de historie.

Historie

Imagination at Work

Imagination at Work is het jubileumprogramma van Centrum JongerenCommunicatie Chemie (c3). Met Imagination at Work laat c3 jongeren chemie ervaren en c3 laat ze zien hoe chemie en life sciences een bijdrage leveren aan oplossingen rond duurzaamheidsvraagstukken.

Imagination at Work richt zich op kinderen en jongeren. Kinderen maken kennis met actueel onderzoek uit de chemie en life sciences en jongeren krijgen gelegenheid om te werken aan vraagstukken rond overbevolking, voeding, energie, duurzaamheid en klimaat.

Imagination at Work bestaat uit drie projecten: Junior (basisschool), Professionals (vmbo) en Research & Innovation (havo/vwo)

Benieuwd naar de belevenissen van de leerlingen? Volg ons dan op Instagram!