• darkblurbg
  • darkblurbg

Imagination at Work 2021/2022

Doe mee aan Imagination at Work in het schooljaar 2021-2022 en werk mee aan vraagstukken rondom duurzaamheid, klimaat en gezondheid! Wij gaan er vanuit dat wij deze ronde weer een fysieke editie kunnen organiseren, maar houden er rekening mee dat deze alsnog (gedeeltelijk) online plaats kan vinden vanwege corona. Gaandeweg houden wij iedereen hiervan op de hoogte. Meer informatie over het verloop van Imagination at Work vind je hier. 

Je schrijft je altijd als groep in voor Imagination at work - Research & Innovation (havo/vwo)

De criteria voor deelname:

  • Je zit op het havo of vwo (N&G of N&T profiel)
  • Je gaat starten aan of bent bezig met het profielwerkstuk
  • Je hebt een groepje van minimaal twee en maximaal vier leerlingen

Als je het formulier hieronder invult, meld je jouw enthousiaste groepje (2-4 personen) plus begeleidend docent aan. Ook dien je een motivatie (minimaal 100 woorden) bij te voegen. Hierin leg je uit waarom je graag aan Imagination at Work mee wil doen en welk onderwerp je aanspreekt. De motivatie is belangrijk omdat er vaak meer inzendingen dan plekken zijn, wat betekent dat we niet iedereen kunnen aannemen. Om een goede match te maken tussen de ingeschreven groepjes en de beschikbare experts willen we graag weten welk onderwerp je het meeste aanspreekt.

Onderwerpen
De onderwerpen vallen binnen de chemie & life sciences en binnen het thema duurzaamheid. Bij je inschrijving geef je je top-3 door. Je wordt zo veel mogelijk ingedeeld op basis van interesse. 

Bekijk hier de onderwerpen voor editie 2021-2022

Hoofdprijs
Het winnende groepje krijgt €500,- p.p. aan collegegeld!

Procedure
In september 2021 hoor je welk onderwerp je is toegewezen. Tijdens een Kick-Off event zal het verloop van de competitie uitgelegd worden.

Inschrijving
De inschrijving voor editie 2021-2022 is geopend en sluit op 1 juli 2021.

*Update!
De voorinschrijving voor editie 2021-2022 is afgelopen. Groepjes die alsnog kans willen maken op deelname kunnen zich tot 1 september nog inschrijven via het onderstaande formulier. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst. In de eerste week van september hoor je of je alsnog bent geplaatst.